Badebukse for Babysvømming - Turkis Blue Lagoon

Utsolgt
SKU
5060034057017-0
Badebukse for babysvømming - Happy Nappy. Turkis med turkise og blå striper rundt midje og lår.
Utgått produkt. Se våre øvrige badebukser til babysvømming
Prisvinnende badebukse laget spesielt for babysvømming. Badebuksen er produsert i neopren av høy kvalitet, mens den har tettsittende stoff av nylon / lycra rundt lår og midje. Dette bidrar til at badebuksen holder tett. Vann og urin slipper igjennom stoffet, noe som er svært viktig for at barnet skal kunne bevege seg normalt i vannet uten å bli for tung. Badebuksen er enkel å rengjøre. Den skylles (vaskes for hånd), rulles og er deretter klar for nytt bruk. Dette er ikke en engangs-badebukse, eller en såkalt "BEBS" eller brillebleie som man ofte får kjøpt på svømmeskoler rundt omkring, men en solid og stilig badebukse laget for babysvømming.
Enklere rengjøring
Selv om badebuksen fint fungerer alene, kan den med fordel kombineres med en innerbleie. Innerbleien kan vaskes i maskin, og gjør rengjøringen litt enklere dersom uhellet skulle være ute når dere bader.
Mer om innerbleien >
Komplett løsning
For en enda enklere løsning tilbyr vi også myke innlegg i 25-pack. Disse brukes innvendig i innerbleien. Det geniale med innleggene er at de enkelt fjernes etter babysvømmingen, og kan skylles ned i toalettet (de er biologisk nedbrytbare).
Mer om innleggene >
Happy Nappy™ badebuksen er fremstilt av Splash About, og er den førende badebuksen blandt over 90% av svømmeskoler i Storbritannia. Den har høstet flere priser, og benyttes av svømmeskoler i over 25 land verden over. I tillegg er den utstyrt med UPF50+ solbeskyttelse, noe som gjør badebuksen perfekt også til bruk i på stranden og ellers i solen!

Om Badebukse for Babysvømming - Turkis Blue Lagoon

Badebukse spesielt fremstilt for babysvømming Holder tett Slipper vann og urin gjennom Førende badebukse for babysvømming Kan kombineres med innerbleie og evt. innlegg Håndvaskes. Gjenbrukbar. UPF50+ solbeskyttelse. Farge: Turkis med turkise og blå striper rundt midje og lår. Originalt navn: Happy Nappy™ - Turquoise Blue Lagoon

To Top